iReceptar.cz
1/9
Pinterest
Facebook

Jak skladovat česnek: skvělá metoda je zamrazení, musíte to ale udělat správně

V případě zpracování většího množství česneku může být jeho lisování zdlouhavé.

V případě zpracování většího množství česneku může být jeho lisování zdlouhavé.

Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Drcení česneku v hmoždíři.

Drcení česneku v hmoždíři.

Zdroj: Ann in the uk / Shutterstock.com

Oloupané stroužky česneku v plastovém sáčku.

Oloupané stroužky česneku v plastovém sáčku.

Zdroj: nymphoenix / Shutterstock.com

Stroužky česneku oloupeme a vložíme do sklenice.

Stroužky česneku oloupeme a vložíme do sklenice.

Zdroj: Martchan / Shutterstock.com

Kvalitní a dobře usušený česnek vydrží až do další sezóny čerstvý.

Kvalitní a dobře usušený česnek vydrží až do další sezóny čerstvý.

Zdroj: Geshas / Shutterstock.com

Naloupané stroužky česneku

Naloupané stroužky česneku

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

lisy na česnek

lisy na česnek

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

lis na česnek

lis na česnek

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Oloupané stroužky česneku.

Oloupané stroužky česneku.

Zdroj: HandmadePictures / Shutterstock.com

V případě zpracování většího množství česneku může být jeho lisování zdlouhavé.
Drcení česneku v hmoždíři.
Oloupané stroužky česneku v plastovém sáčku.
Stroužky česneku oloupeme a vložíme do sklenice.
Kvalitní a dobře usušený česnek vydrží až do další sezóny čerstvý.
Naloupané stroužky česneku
lisy na česnek
lis na česnek
Oloupané stroužky česneku.