„Chléb má zpívat,“ říká Jan Kreps o pečení chleba ze žitného kvásku
×
REKLAMA

ředění kvasu
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

zaděláno
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

domácí chleba
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

k pečení chleba stačí obyčejná mouka
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

upečeno
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

chleby nařežeme a dáme péct
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kynutí
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kvas se semeny
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kvásek ve sklenici
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

chlebový kvásek
Zdroj: Archiv ireceptar.cz