iReceptar.cz
4/5
Pinterest
Facebook

Vylepšená chřestová krémová polévka: lahůdku z jarní zeleniny přizdobte lososem

Zelený chřest není třeba loupat.

Zelený chřest není třeba loupat.

Zdroj: Anna Shepulova / Shutterstock.com

Lososa nakrájíme na větší kostky.

Lososa nakrájíme na větší kostky.

Zdroj: shark girl / Shutterstock.com

Polévku můžeme připravit i z bílého chřestu.

Polévku můžeme připravit i z bílého chřestu.

Zdroj: Val Thoermer / Shutterstock.com

Místo opečených lososových nugetek můžeme použít také plátky lososa uzeného.

Místo opečených lososových nugetek můžeme použít také plátky lososa uzeného.

Zdroj: Inna Taran / Shutterstock.com

Polévku servírujeme obloženou opečeným lososem, ozdobíme opečenými chřestovými hlavičkami.

Polévku servírujeme obloženou opečeným lososem, ozdobíme opečenými chřestovými hlavičkami.

Zdroj: Kamila Procházková

Zelený chřest není třeba loupat.
Lososa nakrájíme na větší kostky.
Polévku můžeme připravit i z bílého chřestu.
Místo opečených lososových nugetek můžeme použít také plátky lososa uzeného.
Polévku servírujeme obloženou opečeným lososem, ozdobíme opečenými chřestovými hlavičkami.