iReceptar.cz
1/7
Pinterest
Facebook

Poznáte kvalitní burčák: existuje jednoduchý trik

mladé víno neboli burčák

mladé víno neboli burčák

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

burčák

burčák

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Hrozny je třeba sklidit s citem a v ten pravý čas

Hrozny je třeba sklidit s citem a v ten pravý čas

Zdroj: Shutterstock.com / Lukasz Szwaj

Doma můžete lisovat v tradičních ručních lisech_726589546

Doma můžete lisovat v tradičních ručních lisech_726589546

Zdroj: Shutterstock.com / Stefano Buttafoco

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Zralý hrozen na vinici.

Zralý hrozen na vinici.

Zdroj: Heike Brauer / Shutterstock.com

Do výroby burčáku se můžeme pustit i v domácích podmínkách.

Do výroby burčáku se můžeme pustit i v domácích podmínkách.

Zdroj: Beneda Miroslav / Shutterstock.com

mladé víno neboli burčák
burčák
Hrozny je třeba sklidit s citem a v ten pravý čas
Doma můžete lisovat v tradičních ručních lisech_726589546
obrázek z archivu ireceptar.cz
Zralý hrozen na vinici.
Do výroby burčáku se můžeme pustit i v domácích podmínkách.