Na domácí droždí stačí jablko, brambory nebo pivo
×
REKLAMA

Nakynuté těsto
Zdroj: Kcuxen / Shutterstock.com

K výrobě droždí použijte jablko
Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Na droždí obětujte trochu piva
Zdroj: Kirill Z / Shutterstock.com

droždí
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kynuté pečivo zvládnete i bez kupovaného droždí
Zdroj: A_Lein / Shutterstock.com

Kvasinky těsto kypří
Zdroj: Natallia Harahliad / Shutterstock.com

Brambory uvařte a oloupejte
Zdroj: Kondoruk / Shutterstock.com

Velikonoční beránek z kynutého těsta pečený bez formy.
Zdroj: Tatiana Vorona / Shutterstock.com

Droždí slouží nejčastěji k pečení
Zdroj: Shutterstock.com / GreenArt