Nejlepší domácí jablečný mošt: jak uchovat skvělou chuť i vitamíny?
-
closeinfoThomas Oswald / Shutterstock.com
Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.
-
closeinfoShuttertstock.com / JP Chretien
Zralé jablko lze snadno utrhnout
-
closeinfoDrakonyashka / Shutterstock.com
Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.
-
closeinfoMarsan / Shutterstock.com
Nejlépe, když můžeme moštovat venku.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoBeekeepx / Shutterstock.com
Jablka nejprve důkladně umyjeme.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Drtička a lis na jedné konstrukci
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Moštování u Národního divadla
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Kovové hřeby drtičky
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoInga Nielsen / Shutterstock.com
Domácí jablečný mošt.
-
closeinfoThomas Oswald / Shutterstock.com
Lis na výrobu domácího jablečného moštu.