iReceptar.cz
1/15
Pinterest
Facebook

Nejlepší domácí jablečný mošt: jak uchovat skvělou chuť i vitamíny?

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Moštování u Národního divadla

Moštování u Národního divadla

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Zralé jablko lze snadno utrhnout

Zralé jablko lze snadno utrhnout

Zdroj: Shuttertstock.com / JP Chretien

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Drtička a lis na jedné konstrukci

Drtička a lis na jedné konstrukci

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové

Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kovové hřeby drtičky

Kovové hřeby drtičky

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Domácí jablečný mošt.

Domácí jablečný mošt.

Zdroj: Inga Nielsen / Shutterstock.com

Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.

Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.

Zdroj: Drakonyashka / Shutterstock.com

Lis na výrobu domácího jablečného moštu.

Lis na výrobu domácího jablečného moštu.

Zdroj: Thomas Oswald / Shutterstock.com

Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.

Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.

Zdroj: Thomas Oswald / Shutterstock.com

Jablka nejprve důkladně umyjeme.

Jablka nejprve důkladně umyjeme.

Zdroj: Beekeepx / Shutterstock.com

Nejlépe, když můžeme moštovat venku.

Nejlépe, když můžeme moštovat venku.

Zdroj: Marsan / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
Moštování u Národního divadla
Zralé jablko lze snadno utrhnout
obrázek z archivu ireceptar.cz
Drtička a lis na jedné konstrukci
Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové
Kovové hřeby drtičky
obrázek z archivu ireceptar.cz
Domácí jablečný mošt.
Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.
Lis na výrobu domácího jablečného moštu.
Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.
Jablka nejprve důkladně umyjeme.
Nejlépe, když můžeme moštovat venku.