iReceptar.cz
1/8
Pinterest
Facebook

Domácí nanuky z jahod, melounu, borůvek i tvarohu

Borůvkové nanuky zůstanou krásně tmavé.

Borůvkové nanuky zůstanou krásně tmavé.

Zdroj: Julia Sudnitskaya / Shutterstock.com

Do zmrzlin můžete použít plastová víčka s držátky i dřívka.

Do zmrzlin můžete použít plastová víčka s držátky i dřívka.

Zdroj: marcin jucha / Shutterstock.com

Jahodovému nanuku dodá na zajímavosti bazalka.

Jahodovému nanuku dodá na zajímavosti bazalka.

Zdroj: Iryna Melnyk / Shutterstock.com

Osvěžující chuť melounu podpoří máta.

Osvěžující chuť melounu podpoří máta.

Zdroj: Nadezhda Nesterova / Shutterstock.com

Ještě krásnější domácí zmrzliny docílíte dekorací čerstvým ovocem napovrchu

Ještě krásnější domácí zmrzliny docílíte dekorací čerstvým ovocem napovrchu

Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Domácí nanuk vyrobíte takřka z každého ovoce.

Domácí nanuk vyrobíte takřka z každého ovoce.

Zdroj: Tatiana Volgutova / Shutterstock.com

Smetanovo-tvarohový nanuk à la Míša zvládnete i doma.

Smetanovo-tvarohový nanuk à la Míša zvládnete i doma.

Zdroj: Sisacorn / Shutterstock.com

Při výrobě domácí zmrzliny se kreativitě meze nekladou.

Při výrobě domácí zmrzliny se kreativitě meze nekladou.

Zdroj: JeniFoto / Shutterstock.com

Borůvkové nanuky zůstanou krásně tmavé.
Do zmrzlin můžete použít plastová víčka s držátky i dřívka.
Jahodovému nanuku dodá na zajímavosti bazalka.
Osvěžující chuť melounu podpoří máta.
Ještě krásnější domácí zmrzliny docílíte dekorací čerstvým ovocem napovrchu
Domácí nanuk vyrobíte takřka z každého ovoce.
Smetanovo-tvarohový nanuk à la Míša zvládnete i doma.
Při výrobě domácí zmrzliny se kreativitě meze nekladou.