Domácí nanuky z jahod, melounu, borůvek i tvarohu

Borůvkové nanuky zůstanou krásně tmavé.
Zdroj: Julia Sudnitskaya / Shutterstock.com

Do zmrzlin můžete použít plastová víčka s držátky i dřívka.
Zdroj: marcin jucha / Shutterstock.com

Jahodovému nanuku dodá na zajímavosti bazalka.
Zdroj: Iryna Melnyk / Shutterstock.com

Osvěžující chuť melounu podpoří máta.
Zdroj: Nadezhda Nesterova / Shutterstock.com

Ještě krásnější domácí zmrzliny docílíte dekorací čerstvým ovocem napovrchu
Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Domácí nanuk vyrobíte takřka z každého ovoce.
Zdroj: Tatiana Volgutova / Shutterstock.com

Smetanovo-tvarohový nanuk à la Míša zvládnete i doma.
Zdroj: Sisacorn / Shutterstock.com

Při výrobě domácí zmrzliny se kreativitě meze nekladou.
Zdroj: JeniFoto / Shutterstock.com