iReceptar.cz
1/11
Pinterest
Facebook

Pálenka pro začátečníky: od drcení přes kvašení až po zrání

×
REKLAMA
Pálenka může zrát v soudku

Pálenka může zrát v soudku

Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Zdroj: Tomáš Janík

Ovoce pro přípravu kvasu musí být zdravé a kvalitní

Ovoce pro přípravu kvasu musí být zdravé a kvalitní

Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku

Zdroj: Tomáš Janík

Výkonné automatické drtiče ovoce nakrouhají velmi rychle

Výkonné automatické drtiče ovoce nakrouhají velmi rychle

Zdroj: Chala / Shutterstock.com

Kvas se připravuje ze všech druhů ovoce podobně

Kvas se připravuje ze všech druhů ovoce podobně

Zdroj: Stefano Buttafoco / Shutterstock.com

Úrodu jablek můžete uschovat do láhve

Úrodu jablek můžete uschovat do láhve

Zdroj: Marian Weyo / Shutterstock.com

Pálenka může zrát v soudku
Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Ovoce pro přípravu kvasu musí být zdravé a kvalitní
Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Výkonné automatické drtiče ovoce nakrouhají velmi rychle
Kvas se připravuje ze všech druhů ovoce podobně
Úrodu jablek můžete uschovat do láhve