Pálenka pro začátečníky: od drcení přes kvašení až po zrání
×
REKLAMA

Pálenka může zrát v soudku
Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Zdroj: Tomáš Janík

Ovoce pro přípravu kvasu musí být zdravé a kvalitní
Zdroj: Tomáš Janík

Příprava domácího kvasu pro budoucí pálenku
Zdroj: Tomáš Janík

Výkonné automatické drtiče ovoce nakrouhají velmi rychle
Zdroj: Chala / Shutterstock.com

Kvas se připravuje ze všech druhů ovoce podobně
Zdroj: Stefano Buttafoco / Shutterstock.com

Úrodu jablek můžete uschovat do láhve
Zdroj: Marian Weyo / Shutterstock.com