iReceptar.cz
1/9
Pinterest
Facebook

Steakový žampion portobello se hodí do burgerů i k zapékání

Portobello můžete do burgeru i naporcovat na plátky.

Portobello můžete do burgeru i naporcovat na plátky.

Zdroj: Ezume Images/Shutterstock.com

Houby pečte vždy na pečicím papíru.

Houby pečte vždy na pečicím papíru.

Zdroj: zi3000/Shutterstock.com

Steakový krémový žampion je nutričně nabitá potravina.

Steakový krémový žampion je nutričně nabitá potravina.

Zdroj: Yulia von Eisenstein/Shutterstock.com

Portobello vám půjde skvěle potírat silikonovou mašlovačkou.

Portobello vám půjde skvěle potírat silikonovou mašlovačkou.

Zdroj: Leigh Anne Meeks/Shutterstock.com

Portobello se skvěle hodí k plnění a zapékání.

Portobello se skvěle hodí k plnění a zapékání.

Zdroj: cobraphotography/Shutterstock.com

Zapékané portobello se dá podávat na kousku pečiva nebo se salátem.

Zapékané portobello se dá podávat na kousku pečiva nebo se salátem.

Zdroj: Stepanek Photography/Shutterstock.com

Bezmasé burgery můžete vyšperkovat dle chuti.

Bezmasé burgery můžete vyšperkovat dle chuti.

Zdroj: zarzamora/Shutterstock.com

Portobello burger můžete připravit i bezlepkově, s masem i bez něj, třeba s avokádovou pastou.

Portobello burger můžete připravit i bezlepkově, s masem i bez něj, třeba s avokádovou pastou.

Zdroj: zarzamora/Shutterstock.com

Portobello si velmi rozumí s bylinkami a česnekem.

Portobello si velmi rozumí s bylinkami a česnekem.

Zdroj: Brent Hofacker/Shutterstock.com

Portobello můžete do burgeru i naporcovat na plátky.
Houby pečte vždy na pečicím papíru.
Steakový krémový žampion je nutričně nabitá potravina.
Portobello vám půjde skvěle potírat silikonovou mašlovačkou.
Portobello se skvěle hodí k plnění a zapékání.
Zapékané portobello se dá podávat na kousku pečiva nebo se salátem.
Bezmasé burgery můžete vyšperkovat dle chuti.
Portobello burger můžete připravit i bezlepkově, s masem i bez něj, třeba s avokádovou pastou.
Portobello si velmi rozumí s bylinkami a česnekem.