Steakový žampion portobello se hodí do burgerů i k zapékání

Portobello můžete do burgeru i naporcovat na plátky.
Zdroj: Ezume Images/Shutterstock.com

Houby pečte vždy na pečicím papíru.
Zdroj: zi3000/Shutterstock.com

Steakový krémový žampion je nutričně nabitá potravina.
Zdroj: Yulia von Eisenstein/Shutterstock.com

Portobello vám půjde skvěle potírat silikonovou mašlovačkou.
Zdroj: Leigh Anne Meeks/Shutterstock.com

Portobello se skvěle hodí k plnění a zapékání.
Zdroj: cobraphotography/Shutterstock.com

Zapékané portobello se dá podávat na kousku pečiva nebo se salátem.
Zdroj: Stepanek Photography/Shutterstock.com

Bezmasé burgery můžete vyšperkovat dle chuti.
Zdroj: zarzamora/Shutterstock.com

Portobello burger můžete připravit i bezlepkově, s masem i bez něj, třeba s avokádovou pastou.
Zdroj: zarzamora/Shutterstock.com

Portobello si velmi rozumí s bylinkami a česnekem.
Zdroj: Brent Hofacker/Shutterstock.com