Jemná bramborová kaše třikrát jinak

Kaši nemíchejte ponorným tyčovým mixérem, z kaše by bylo lepidlo.
Zdroj: HandmadePictures/Shutterstock.com

Ideální pomůckou pro výrobu kaše je šťouchadlo.
Zdroj: Joe Gough/Shutterstock.com

Parmazán dodá kaši na krémovitosti.
Zdroj: HandmadePictures/Shutterstock.com

Wasabi nebo japonský křen je silnější než křen selský.
Zdroj: sasaken/Shutterstock.com

Pasta z wasabi se výborně rozpustí v mléce.
Zdroj: Thirteen/Shutterstock.com

Skutečně perfektní bramborovou kaši si můžete udělat i doma
Zdroj: Inga Nielsen / shutterstock.com

Milovníci bramborové kaše mohou tuto lahodnou přílohu konzumovat i samotnou
Zdroj: profimedia.cz

Bramborová kaše bude nejlepší z moučných brambor.
Zdroj: Sea Wave/Shutterstock.com

Do kaše můžete přidat i víc než jen smaženou cibulku.
Zdroj: Martin Rettenberger/Shutterstock.com