iReceptar.cz
2/9
Pinterest
Facebook

Jemná bramborová kaše třikrát jinak

×
REKLAMA
Kaši nemíchejte ponorným tyčovým mixérem, z kaše by bylo lepidlo.

Kaši nemíchejte ponorným tyčovým mixérem, z kaše by bylo lepidlo.

Zdroj: HandmadePictures/Shutterstock.com

Ideální pomůckou pro výrobu kaše je šťouchadlo.

Ideální pomůckou pro výrobu kaše je šťouchadlo.

Zdroj: Joe Gough/Shutterstock.com

Parmazán dodá kaši na krémovitosti.

Parmazán dodá kaši na krémovitosti.

Zdroj: HandmadePictures/Shutterstock.com

Wasabi nebo japonský křen je silnější než křen selský.

Wasabi nebo japonský křen je silnější než křen selský.

Zdroj: sasaken/Shutterstock.com

Pasta z wasabi se výborně rozpustí v mléce.

Pasta z wasabi se výborně rozpustí v mléce.

Zdroj: Thirteen/Shutterstock.com

Skutečně perfektní bramborovou kaši si můžete udělat i doma

Skutečně perfektní bramborovou kaši si můžete udělat i doma

Zdroj: Inga Nielsen / shutterstock.com

Milovníci bramborové kaše mohou tuto lahodnou přílohu konzumovat i samotnou

Milovníci bramborové kaše mohou tuto lahodnou přílohu konzumovat i samotnou

Zdroj: profimedia.cz

Bramborová kaše bude nejlepší z moučných brambor.

Bramborová kaše bude nejlepší z moučných brambor.

Zdroj: Sea Wave/Shutterstock.com

Do kaše můžete přidat i víc než jen smaženou cibulku.

Do kaše můžete přidat i víc než jen smaženou cibulku.

Zdroj: Martin Rettenberger/Shutterstock.com

Kaši nemíchejte ponorným tyčovým mixérem, z kaše by bylo lepidlo.
Ideální pomůckou pro výrobu kaše je šťouchadlo.
Parmazán dodá kaši na krémovitosti.
Wasabi nebo japonský křen je silnější než křen selský.
Pasta z wasabi se výborně rozpustí v mléce.
Skutečně perfektní bramborovou kaši si můžete udělat i doma
Milovníci bramborové kaše mohou tuto lahodnou přílohu konzumovat i samotnou
Bramborová kaše bude nejlepší z moučných brambor.
Do kaše můžete přidat i víc než jen smaženou cibulku.