Přední český mykolog prozradil, proč jsou hřibovité houby nejlepší
×
REKLAMA

hřib středomořský
Zdroj: Salvatore Saitta

hřib Moravský - vzácná a zákonem chráněná houba
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib královský - vzácná a zákonem chráněná houba
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib nachový
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib zavalitý
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib šedorůžový
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib rudonachový
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib rubínový
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib polosíťkovaný
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib Moserův
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib Le Galové
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib Fechtnerův - vzácná a zákonem chráněná houba
Zdroj: archiv M. Mikšíka

hřib bronzový
Zdroj: archiv M. Mikšíka

Ivan Mikšík, amatérský mykolog
Zdroj: archiv M. Mikšíka