Ibišek jedlý, zelenina exotického vzhledu i chuti: Jak ho pěstovat?
×
REKLAMA

plod jedlého ibišku
Zdroj: Roman Kváč / Foto

Plod jedlého ibišku, známého také jako okra.
Zdroj: Elena Schweitzer / Shutterstock.com

jedlý ibišek
Zdroj: Roman Kváč / Foto

Plody jedlého ibišku, tobolky
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kvetoucí ibišek jedlý (Hibiscus esculentus) zvaný též okra.
Zdroj: Videowokart / Shutterstock.com

Okru lze tepelně upravit stejně jako papriku
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Jedlý ibišek
Zdroj: Shutterstock.com

Plody jedlého ibišku se sklízejí nezralé
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Hibiscus esculentus, jedlý ibišek
Zdroj: Archiv ireceptar.cz