iReceptar.cz
7/13
Pinterest
Facebook

Jahody - kdy a jak sklízet a jak je nejlépe uchovat

×
REKLAMA
K šetrné sklizni jahod můžeme použít i menší nůžky.

K šetrné sklizni jahod můžeme použít i menší nůžky.

Zdroj: lzf / Shutterstock.com

Kvalitní jahody poznáte i podle dobře vybarvené dužniny.

Kvalitní jahody poznáte i podle dobře vybarvené dužniny.

Zdroj: Shutterstock.com / Vitalina Rybakova

Jahody se vybarvují postupně. Dokud nejsou celé červené, nesklízíme je.

Jahody se vybarvují postupně. Dokud nejsou celé červené, nesklízíme je.

Zdroj: Alena Brozova / Shutterstock.com

Jahody dozrávají postupně - záleží na odrůdě i na péči

Jahody dozrávají postupně - záleží na odrůdě i na péči

Zdroj: Shutterstock.com / Tiplyashina Evgeniya

Vlastnoručně sesbírané jahody.

Vlastnoručně sesbírané jahody.

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Čerstvé jahody jsou skvělá pochoutka.

Čerstvé jahody jsou skvělá pochoutka.

Zdroj: Marta Teron / Shutterstock.com

Pěstování jahod v mulčovací textilii

Pěstování jahod v mulčovací textilii

Zdroj: Sever180 / Shutterstock.com

Jahody postupně dozrávají.

Jahody postupně dozrávají.

Zdroj: Denis Pogostin / Shutterstock.com

Za péči se jahodníky odmění bohatou úrodou

Za péči se jahodníky odmění bohatou úrodou

Zdroj: Ludmila Dušková

Mulčování slámou jahodníkům svědčí

Mulčování slámou jahodníkům svědčí

Zdroj: FamVeld / Shutterstock.com

Se sbíráním jahod rády pomohou děti.

Se sbíráním jahod rády pomohou děti.

Zdroj: strawberries / Shutterstock.com

Sklizeň jahod je namáhavá hlavně na záda.

Sklizeň jahod je namáhavá hlavně na záda.

Zdroj: Ketolina / Shutterstock.com

Při nešetrné sklizni můžeme poškodit ještě nezralé plody.

Při nešetrné sklizni můžeme poškodit ještě nezralé plody.

Zdroj: milmed / Shutterstock.com

K šetrné sklizni jahod můžeme použít i menší nůžky.
Kvalitní jahody poznáte i podle dobře vybarvené dužniny.
Jahody se vybarvují postupně. Dokud nejsou celé červené, nesklízíme je.
Jahody dozrávají postupně - záleží na odrůdě i na péči
Vlastnoručně sesbírané jahody.
Čerstvé jahody jsou skvělá pochoutka.
Pěstování jahod v mulčovací textilii
Jahody postupně dozrávají.
Za péči se jahodníky odmění bohatou úrodou
Mulčování slámou jahodníkům svědčí
Se sbíráním jahod rády pomohou děti.
Sklizeň jahod je namáhavá hlavně na záda.
Při nešetrné sklizni můžeme poškodit ještě nezralé plody.