Jak pěstovat, sklízet a vařit šťavnaté, křupavé a zdravé červené zelí?
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
rostoucí červené zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Dušené červené zelí je vynikající příloha
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
-
closeinfoJan Kopřiva
rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Zelí roste, hlávka se zavinuje
-
closeinfoOlga Bondarenko / Shutterstock.com
Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné
-
closeinfoShutterstock.com / olepeshkina
Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem
-
closeinfoShutterstock.com / travellight
Červené zelí s octem změní barvu
-
closeinfoTake Photo / Shutterstock.com
Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
červené a bílé zelí
-
closeinfoShutterstock.com / margouillat photo
Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.
-
closeinfoneil langan / Shutterstock.com
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
-
closeinfoAnna Hoychuk / Shutterstock.com
Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.












