Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Jak pěstovat, sklízet a vařit šťavnaté, křupavé a zdravé červené zelí?

1 / 13
Zavřít galerii
  • close
    rostoucí červené zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    rostoucí červené zelí

  • close
    Dušené červené zelí je vynikající příloha
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Dušené červené zelí je vynikající příloha

  • close
    Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

  • close
    rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka
    info
    Jan Kopřiva

    rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka

  • close
    Zelí roste, hlávka se zavinuje
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Zelí roste, hlávka se zavinuje

  • close
    Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné
    info
    Olga Bondarenko / Shutterstock.com

    Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné

  • close
    Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem
    info
    Shutterstock.com / olepeshkina

    Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem

  • close
    Červené zelí s octem změní barvu
    info
    Shutterstock.com / travellight

    Červené zelí s octem změní barvu

  • close
    Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.
    info
    Take Photo / Shutterstock.com

    Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.

  • close
    červené a bílé zelí
    info
    Archiv ireceptar.cz

    červené a bílé zelí

  • close
    Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.
    info
    Shutterstock.com / margouillat photo

    Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.

  • close
    Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
    info
    neil langan / Shutterstock.com

    Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

  • close
    Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.
    info
    Anna Hoychuk / Shutterstock.com

    Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.

rostoucí červené zelí
Dušené červené zelí je vynikající příloha
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka
Zelí roste, hlávka se zavinuje
Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné
Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem
Červené zelí s octem změní barvu
Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.
červené a bílé zelí
Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • rostoucí červené zelí
  • Dušené červené zelí je vynikající příloha
  • Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
  • rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka
  • Zelí roste, hlávka se zavinuje
  • Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné
  • Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem
  • Červené zelí s octem změní barvu
  • Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.
  • červené a bílé zelí
  • Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.
  • Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
  • Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.