Poznáte kvalitní med? Jak nenaletět a nekoupit předraženou náhražku?
×
REKLAMA

pastovaný med se výborně roztírá
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med je jedno z nejzdravějších sladidel.
Zdroj: Shutterstock.com / Africa Studio

Krystalizaci medu způsobují mikročástice, na kterých cukerné krystaly rostou.
Zdroj: Mariyana M / Shutterstock.com

Kromě medu je ceněným produktem včel také pyl a vosk
Zdroj: Soyka / Shutterstock.com

Různé druhy medu.
Zdroj: Nitr / Shutterstock.com

Poznáte kvalitní med?
Zdroj: Agnes Kantaruk / Shutterstock.com

Med postupem času krystalizuje
Zdroj: JIANG HONGYAN / Shutterstock.com

Med je žádanou pochutinou
Zdroj: Vera Petrunina / Shutterstock.com

Med je chutný a zdravý
Zdroj: Jag_cz / Shutterstock.com

Med se při přelévání skládá do vln
Zdroj: MaraZe / Shutterstock.com