iReceptar.cz
3/11
Pinterest
Facebook

Jak rozpustit zkrystalizovaný med?

×
REKLAMA
Krystalizaci medu způsobují mikročástice, na kterých cukerné krystaly rostou.

Krystalizaci medu způsobují mikročástice, na kterých cukerné krystaly rostou.

Zdroj: Mariyana M / Shutterstock.com

pastovaný med se výborně roztírá

pastovaný med se výborně roztírá

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Degustace medu

Degustace medu

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

med má mnoho barev a odstínů

med má mnoho barev a odstínů

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med

Med

Zdroj: Repina Valeriya / Shutterstock.com

Degustace medu

Degustace medu

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Světlý květový med je snáze stravitelný

Světlý květový med je snáze stravitelný

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Stáčený med je dobré cedit přes jemější sítko.

Stáčený med je dobré cedit přes jemější sítko.

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med je mimo jiné i minerálním doplňkem stravy

Med je mimo jiné i minerálním doplňkem stravy

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med je jedno z nejzdravějších sladidel.

Med je jedno z nejzdravějších sladidel.

Zdroj: Shutterstock.com / Africa Studio

Krystalizaci medu způsobují mikročástice, na kterých cukerné krystaly rostou.
pastovaný med se výborně roztírá
Degustace medu
med má mnoho barev a odstínů
Med
Degustace medu
obrázek z archivu ireceptar.cz
Světlý květový med je snáze stravitelný
Stáčený med je dobré cedit přes jemější sítko.
Med je mimo jiné i minerálním doplňkem stravy
Med je jedno z nejzdravějších sladidel.