Jak rozpustit zkrystalizovaný med?
×
REKLAMA

Krystalizaci medu způsobují mikročástice, na kterých cukerné krystaly rostou.
Zdroj: Mariyana M / Shutterstock.com

pastovaný med se výborně roztírá
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Degustace medu
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

med má mnoho barev a odstínů
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med
Zdroj: Repina Valeriya / Shutterstock.com

Degustace medu
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Světlý květový med je snáze stravitelný
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Stáčený med je dobré cedit přes jemější sítko.
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med je mimo jiné i minerálním doplňkem stravy
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Med je jedno z nejzdravějších sladidel.
Zdroj: Shutterstock.com / Africa Studio