Jednoduchý trik, jak snadno vyklopit bábovku z formy

Bábovku nestačí dobře upéct, ale také ji musíme dostat z formy.
Zdroj: PHTGRPHER_EVERYDAY / Shutterstock.com

Při manipulaci s upečenou bábovkou používáme kuchyňské chňapky.
Zdroj: ffolas / Shutterstock.com

Pokud se bábovce nechce z formy ven, pomůže trik s utěrkou.
Zdroj: matej spiroch / Shutterstock.com

Formu na bábovku pečlivě vytřeme ztuženým tukem.
Zdroj: ffolas / Shutterstock.com

Kulatá drátěná mřížka může být nejen praktická, ale i dekorativní.
Zdroj: Lynne Ann Mitchell / Shutterstock.com

Ještě teplou bábovku jemně pocukrujeme moučkovým cukrem.
Zdroj: KajzrPhotography / Shutterstock.com

Po upečení necháme bábovku vychladnout, nejlépe na vhodné podložce, např. drátěné mřížce.
Zdroj: austrian photographer / Shutterstock.com

S mramorovou uděláte nejvíc parády.
Zdroj: Shutterstock.com / Kati Finell

Tvarohová bábovka je vláčná.
Zdroj: Shutterstock.com / Elena Veselova

Jak snadno vyklopit bábovku z formy?
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Bábovku musíme z formy vyklápět opatrně.
Zdroj: markoflex / Shutterstock.com

Bábovku z formy vyklápíme velmi opatrně.
Zdroj: stoica ionela / Shutterstock.com