iReceptar.cz
1/10
Pinterest
Facebook

Jak správně uvařit vejce? Rozhoduje přesný čas a teplota vody

×
REKLAMA
Vařená vejce lze v kuchyni využít na mnoho způsobů

Vařená vejce lze v kuchyni využít na mnoho způsobů

Zdroj: Ildi Papp / Shutterstock.com

Čerstvá slepičí vejce.

Čerstvá slepičí vejce.

Zdroj: Tatuasha / Shutterstock.com

Vajíčka jsou v kuchyni použitelná na mnoho způsobů

Vajíčka jsou v kuchyni použitelná na mnoho způsobů

Zdroj: Alexander Prokopenko / Shutterstock.com

Vejce po uvaření zchlaďte ve studené vodě

Vejce po uvaření zchlaďte ve studené vodě

Zdroj: A. Aleksandravicius / Shutterstock.com

Vajíčko je při vaření základní surovina

Vajíčko je při vaření základní surovina

Zdroj: Dmytro Zinkevych / Shutterstock.com

vejce na hniličku, ideální snídaně

vejce na hniličku, ideální snídaně

Zdroj: Shutterstock.com / Olga Miltsova

Tuhost žloutku i bílku závisí na délce vaření

Tuhost žloutku i bílku závisí na délce vaření

Zdroj: Mikhaylovskiy / Shutterstock.com

Vajíčka natvrdo se vaří nejdéle

Vajíčka natvrdo se vaří nejdéle

Zdroj: Khaohom Mali / Shutterstock.com

Loupání vajec usnadní studená voda

Loupání vajec usnadní studená voda

Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Vejce nahniličko má žloutek z části tekutý

Vejce nahniličko má žloutek z části tekutý

Zdroj: little star / Shutterstock.com

Vařená vejce lze v kuchyni využít na mnoho způsobů
Čerstvá slepičí vejce.
Vajíčka jsou v kuchyni použitelná na mnoho způsobů
Vejce po uvaření zchlaďte ve studené vodě
Vajíčko je při vaření základní surovina
vejce na hniličku, ideální snídaně
Tuhost žloutku i bílku závisí na délce vaření
Vajíčka natvrdo se vaří nejdéle
Loupání vajec usnadní studená voda
Vejce nahniličko má žloutek z části tekutý