Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Jak zpracovat houby: zkuste tradiční i méně známé metody

1 / 36
Zavřít galerii
  • close
    sušení hub
    info
    Archiv ireceptar.cz

    sušení hub

  • close
    sušení hub
    info
    Archiv ireceptar.cz

    sušení hub

  • close
    Nakládání hub do soli
    info
    Shutterstock.com / zebratomato

    Nakládání hub do soli

  • close
    Nakládání hub do soli
    info
    Shutterstock.com / zebratomato

    Nakládání hub do soli

  • close
    Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.
    info
    batjaket / Shutterstock.com

    Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.

  • close
    Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.
    info
    batjaket / Shutterstock.com

    Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.

  • close
    Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.

  • close
    Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.

  • close
    Nakládání hub do kyselého nálevu
    info
    Shutterstock.com / Liliya Kandrashevich

    Nakládání hub do kyselého nálevu

  • close
    Nakládání hub do kyselého nálevu
    info
    Shutterstock.com / Liliya Kandrashevich

    Nakládání hub do kyselého nálevu

  • close
    Sušení hub v sušičce potravin.
    info
    Shutterstock.com / Marcel Jancovic

    Sušení hub v sušičce potravin.

  • close
    Sušení hub v sušičce potravin.
    info
    Shutterstock.com / Marcel Jancovic

    Sušení hub v sušičce potravin.

  • close
    Ryzec peprný (Lactarius piperatus)
    info
    Shutterstock.com / Ivan Marjanovic

    Ryzec peprný (Lactarius piperatus)

  • close
    Ryzec peprný (Lactarius piperatus)
    info
    Shutterstock.com / Ivan Marjanovic

    Ryzec peprný (Lactarius piperatus)

  • close
    Houby můžeme i zamrazit.
    info
    Lydia Vero / Shutterstockc.com

    Houby můžeme i zamrazit.

  • close
    Houby můžeme i zamrazit.
    info
    Lydia Vero / Shutterstockc.com

    Houby můžeme i zamrazit.

  • close
    Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.
    info
    Marcel Jancovic / Shutterstock.com

    Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.

  • close
    Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.
    info
    Marcel Jancovic / Shutterstock.com

    Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.

  • close
    Houby můžeme sušit také v troubě.
    info
    tonytao / Shutterstock.com

    Houby můžeme sušit také v troubě.

  • close
    Houby můžeme sušit také v troubě.
    info
    tonytao / Shutterstock.com

    Houby můžeme sušit také v troubě.

  • close
    Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit

  • close
    Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit

  • close
    Naložené houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Naložené houby

  • close
    Naložené houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Naložené houby

  • close
    Nakládané houby se těší velké oblibě.
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Nakládané houby se těší velké oblibě.

  • close
    Nakládané houby se těší velké oblibě.
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Nakládané houby se těší velké oblibě.

  • close
    nakládané houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    nakládané houby

  • close
    nakládané houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    nakládané houby

  • close
    Nádoby na sušené houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Nádoby na sušené houby

  • close
    Nádoby na sušené houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Nádoby na sušené houby

  • close
    sušené houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    sušené houby

  • close
    sušené houby
    info
    Archiv ireceptar.cz

    sušené houby

  • close
    Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.
    info
    iva / Shutterstock.com

    Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.

  • close
    Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.
    info
    iva / Shutterstock.com

    Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.

  • close
    Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.
    info
    alicja neumiler / Shutterstock.com

    Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.

  • close
    Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.
    info
    alicja neumiler / Shutterstock.com

    Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.

sušení hub
sušení hub
Nakládání hub do soli
Nakládání hub do soli
Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.
Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.
Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.
Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.
Nakládání hub do kyselého nálevu
Nakládání hub do kyselého nálevu
Sušení hub v sušičce potravin.
Sušení hub v sušičce potravin.
Ryzec peprný (Lactarius piperatus)
Ryzec peprný (Lactarius piperatus)
Houby můžeme i zamrazit.
Houby můžeme i zamrazit.
Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.
Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.
Houby můžeme sušit také v troubě.
Houby můžeme sušit také v troubě.
Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit
Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit
Naložené houby
Naložené houby
Nakládané houby se těší velké oblibě.
Nakládané houby se těší velké oblibě.
nakládané houby
nakládané houby
Nádoby na sušené houby
Nádoby na sušené houby
sušené houby
sušené houby
Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.
Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.
Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.
Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • sušení hub
  • sušení hub
  • Nakládání hub do soli
  • Nakládání hub do soli
  • Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.
  • Houby určené k mražení můžeme nejprve blanšírovat.
  • Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.
  • Před sušením houby očistíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru.
  • Nakládání hub do kyselého nálevu
  • Nakládání hub do kyselého nálevu
  • Sušení hub v sušičce potravin.
  • Sušení hub v sušičce potravin.
  • Ryzec peprný (Lactarius piperatus)
  • Ryzec peprný (Lactarius piperatus)
  • Houby můžeme i zamrazit.
  • Houby můžeme i zamrazit.
  • Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.
  • Z rozlámaných sušených hub můžeme snad připravit houbový prášek.
  • Houby můžeme sušit také v troubě.
  • Houby můžeme sušit také v troubě.
  • Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit
  • Houby můžete naložit do octa či nechat zkvasit
  • Naložené houby
  • Naložené houby
  • Nakládané houby se těší velké oblibě.
  • Nakládané houby se těší velké oblibě.
  • nakládané houby
  • nakládané houby
  • Nádoby na sušené houby
  • Nádoby na sušené houby
  • sušené houby
  • sušené houby
  • Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.
  • Sušením houby výrazně zmenší svůj objem.
  • Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.
  • Houby můžeme nejen sušit nebo nakládat do octa.
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.