iReceptar.cz
1/6
Pinterest
Facebook

Jarní nadívání: Plněná křepelka a perlička

×
REKLAMA
Kůže perličky má typicky žlutý nádech.

Kůže perličky má typicky žlutý nádech.

Zdroj: Elzbieta Sekowska / Shutterstock.com

Perličku pečte nejlépe zakrytou, aby se nevysušila.

Perličku pečte nejlépe zakrytou, aby se nevysušila.

Zdroj: Piotr Krzeslak / Shutterstock.com

Nádivka se postará o zachování vláčnosti masa.

Nádivka se postará o zachování vláčnosti masa.

Zdroj: SunKids / Shutterstock.com

Křepelky jsou náchylné na vysušení, stačí jim 20 minut.

Křepelky jsou náchylné na vysušení, stačí jim 20 minut.

Zdroj: zoryanchik / Shutterstock.com

Křepelky váží od 250 do 400 gramů.

Křepelky váží od 250 do 400 gramů.

Zdroj: PetlinDmitry / Shutterstock.com

Perlička pochází z Afriky.

Perlička pochází z Afriky.

Zdroj: Tim_Booth / Shutterstock.com

Kůže perličky má typicky žlutý nádech.
Perličku pečte nejlépe zakrytou, aby se nevysušila.
Nádivka se postará o zachování vláčnosti masa.
Křepelky jsou náchylné na vysušení, stačí jim 20 minut.
Křepelky váží od 250 do 400 gramů.
Perlička pochází z Afriky.