iReceptar.cz
1/14
Pinterest
Facebook

Je čas pohnojit rebarboru. A také ji sázet, rychlit, množit…

×
REKLAMA
rebarbora

rebarbora

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Hliněné nádoby pro rychlení rebarbory

Hliněné nádoby pro rychlení rebarbory

Zdroj: Shutterstock.com / Peter Turner Photography

Rebarbora roste velmi rychle

Rebarbora roste velmi rychle

Zdroj: Shutterstock.com / daseaford

rebarbora

rebarbora

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

příprava rebarbory

příprava rebarbory

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Řapíky rebarbory jsou křehké a příjemně nakyslé

Řapíky rebarbory jsou křehké a příjemně nakyslé

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Rebarboře svědčí mulčování

Rebarboře svědčí mulčování

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

rebarborový koláč

rebarborový koláč

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

rebarborový koláč

rebarborový koláč

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Křehké řapíky rebarbory můžete zpracovat nápaditým způsobem

Křehké řapíky rebarbory můžete zpracovat nápaditým způsobem

Zdroj: Shutterstock.com / Anna Shepulova

reveňový džem

reveňový džem

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

reveň

reveň

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

reveň

reveň

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Reveň kadeřavá (Rheum rhabarbarum), čili rebarbora.

Reveň kadeřavá (Rheum rhabarbarum), čili rebarbora.

Zdroj: Shutterstock.com / kanusommer

rebarbora
Hliněné nádoby pro rychlení rebarbory
Rebarbora roste velmi rychle
rebarbora
příprava rebarbory
Řapíky rebarbory jsou křehké a příjemně nakyslé
Rebarboře svědčí mulčování
rebarborový koláč
rebarborový koláč
Křehké řapíky rebarbory můžete zpracovat nápaditým způsobem
reveňový džem
reveň
reveň
Reveň kadeřavá (Rheum rhabarbarum), čili rebarbora.