Léčivá síla cibule. Jak ji využít jako přírodní antibiotikum na maximum?

krájení cibule
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Z cibulových slupek můžeme připravit léčivý odvar nebo tinkuturu.
Zdroj: patchii / Shutterstock.com

Lisování šťávy z cibule s pomocí lisu na česnek je velmi zdlouhavé.
Zdroj: Piotr Wytrazek / Shutterstock.com

Cibule svázaná do copů je pěkná dekorace.
Zdroj: Shutterstock.com / Stephanie Jud

Cibule šalotka (Allium ascalonicum)
Zdroj: alongkorn-boy / Shutterstock.com

Cibuláda skvěle doplní sýry
Zdroj: 13Smile / Shutterstock.com

Šťáva z cibule je výtečná i proti nachlazení.
Zdroj: Piotr Wytrazek / Shutterstock.com

Zvlášť čerstvě sklizená cibule nás při krájení provokuje k slzám.
Zdroj: eldar nurkovic / Shutterstock.com

Cibule, levná a účinná první pomoc při nachlazení.
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Poněkud svérázné řešení jak neslzet při krájení cibule.
Zdroj: ipolsone / Shutterstock.com

karamelizovaná cibule
Zdroj: Kamila Procházková / Foto

Cibulová marmeláda s tymiánem a portským vínem
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Krájení cibulky má svou techniku. Naučte se ji i vy.
Zdroj: Shutterstock.com / MaraZe

I copům spleteným z cibule a česneku svědčí chladné, temné místo
Zdroj: Shutterstock.com / Dervin Witmer

Cibule sklízíme v době, kdy nať sama zaschne
Zdroj: Shutterstock.com / Peter Turner Photography

Cibule v copech pěkně vypadá a vzdušný závěs v suchu jí prospívá
Zdroj: Shutterstock.com / Catalin Petolea

Cibule byla na jaře nedostatkovým zbožím
Zdroj: Alena Haurylik / Shutterstock.com

Kvalitní cibule vydrží i delší skladování.
Zdroj: Spayder pauk_79 / Shutterstock.com

Cibule je třeba sklízet včas a za suchého počasí
Zdroj: Michelle Aleksa / Shutterstock.com

Různé druhy cibule.
Zdroj: ORLIO / Shutterstock.com