iReceptar.cz
6/9
Pinterest
Facebook

Libeček v kuchyni – aneb jak připravit domácí maggi či bylinkový olej

×
REKLAMA
Sklizeň listů libečku lékařského (Levisticum officinale).

Sklizeň listů libečku lékařského (Levisticum officinale).

Zdroj: Simon Kadula / Shutterstock.com

Libeček můžeme doplnit dalším kořením.

Libeček můžeme doplnit dalším kořením.

Zdroj: Marie Molková / Foto

Z libečku můžete snadno připravit ochucovací prostředek do polévek a dalších pokrmů.

Z libečku můžete snadno připravit ochucovací prostředek do polévek a dalších pokrmů.

Zdroj: Marie Molková / Foto

Kombinace bylinek záleží na vaší chuti a možnostech.

Kombinace bylinek záleží na vaší chuti a možnostech.

Zdroj: Marie Molková / Foto

Základem je nadrobno nasekaný libeček.

Základem je nadrobno nasekaný libeček.

Zdroj: Marie Molková / Foto

Do sklenic libeček důkladně napěchujeme

Do sklenic libeček důkladně napěchujeme

Zdroj: Marie Molková / Foto

Zeleninová směs se hodí do polévek.

Zeleninová směs se hodí do polévek.

Zdroj: Marie Molková / Foto

S vlastnoručně vytvořeným dárkem jistě uděláte radost.

S vlastnoručně vytvořeným dárkem jistě uděláte radost.

Zdroj: Marie Molková / Foto

Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů

Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Sklizeň listů libečku lékařského (Levisticum officinale).
Libeček můžeme doplnit dalším kořením.
Z libečku můžete snadno připravit ochucovací prostředek do polévek a dalších pokrmů.
Kombinace bylinek záleží na vaší chuti a možnostech.
Základem je nadrobno nasekaný libeček.
Do sklenic libeček důkladně napěchujeme
Zeleninová směs se hodí do polévek.
S vlastnoručně vytvořeným dárkem jistě uděláte radost.
Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů