Marokánky na poslední chvíli - lahodná směs kandovaného ovoce, ořechů a čokolády

Kandované ovoce k Vánocům patří.
Zdroj: udra11/Shutterstock.com

Marokánky tvoří oříšky a kandované ovoce.
Zdroj: Lesya89/Shutterstock.com

Důležitou součástí marokánek je kandované ovoce.
Zdroj: udra11/ hutterstock.com

Kandované ovoce, ořechy a čokoláda - to jsou marokánky.
Zdroj: Richard Semik / Shutterstock.com

Do směsi můžete přidat ořechy a ovoce dle vlastní chuti.
Zdroj: Anatoliy Sadovskiy/Shutterstock.com

marokánky
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kandovanou pomerančovou kůru můžete vyrobit i doma.
Zdroj: iuliia_n/Shutterstock.com

Vůně pomerančové kůry vykouzlí vánoční atmosféru.
Zdroj: EKramar/Shutterstock.com

Oříšky obalené směsí krásně křupnou.
Zdroj: astrug/Shutterstock.com

Marokánky mohou být i vyšší.
Zdroj: Jiri Vaclavek/Shutterstock.com

Do marokánek můžete přidat třeba i sušené třešně nebo višně.
Zdroj: Kojin/Shutterstock.com

Představivosti se meze nekladou.
Zdroj: KPixMining/Shutterstock.com