iReceptar.cz
3/7
Pinterest
Facebook

Zimní sklizeň mišpulí: Vyzkoušejte lahodná povidla a voňavé víno

×
REKLAMA
Zrající plod mišpule (Mespilus germanica)

Zrající plod mišpule (Mespilus germanica)

Zdroj: danielo / Shutterstock.com

Prosincová sklizeň mišpulí

Prosincová sklizeň mišpulí

Zdroj: TwilightArtPictures / Shutterstock.com

Mišpule sklízíme většinou až když listí opadá

Mišpule sklízíme většinou až když listí opadá

Zdroj: TwilightArtPictures / Shutterstock.com

Plody mišpule jsou po přemrznutí ještě chutnější

Plody mišpule jsou po přemrznutí ještě chutnější

Zdroj: Shutterstock.com / ultimathule

Pokud mišpule sklidíme ještě před přemrznutím, musíme je nechat odležet

Pokud mišpule sklidíme ještě před přemrznutím, musíme je nechat odležet

Zdroj: kifah abutumeh / Shutetrstock.com

Mišpule jsou nejlepší teprve poté, co přejdou mrazem

Mišpule jsou nejlepší teprve poté, co přejdou mrazem

Zdroj: 09arts / Shutterstock.com

Z mišpulí připravíte výtečné marmelády, povidla i kompoty

Z mišpulí připravíte výtečné marmelády, povidla i kompoty

Zdroj: Ivaylo Ivanov / Shutterstock.com

Zrající plod mišpule (Mespilus germanica)
Prosincová sklizeň mišpulí
Mišpule sklízíme většinou až když listí opadá
Plody mišpule jsou po přemrznutí ještě chutnější
Pokud mišpule sklidíme ještě před přemrznutím, musíme je nechat odležet
Mišpule jsou nejlepší teprve poté, co přejdou mrazem
Z mišpulí připravíte výtečné marmelády, povidla i kompoty