Mochyně peruánská: Pěstování a exotické recepty z jedlých plodů

Čerstvé a sušené plody mochyně peruánské.
Zdroj: Luis Echeverri Urrea / Shutterstock.com

Plody mochyně peruánské skvěle ozdobí drobné dezerty.
Zdroj: Elena Protcheva / Shutterstock.com

Z mochyně peruánské můžeme připravit také džem.
Zdroj: everydayplus / Shutterstock.com

Plod mochyně peruánské chrání kalich.
Zdroj: Shawn Hempel / Shutterstock.com

Plody mochyně peruánské
Zdroj: Shutterstock.com / Slipper Prince

Lahodné plody mochyně peruánské můžeme namáčet v čokoládě.
Zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Mochyně peruánská se využívá jako ozdoba dezertů i s kalichem.
Zdroj: Veeii_wa / Shutterstock.com

Plody mochyně výtečné doplní zdravé i klasické dezerty
Zdroj: Shutterstock.com / NoirChocolate

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Předpěstovaná sazenice mochyně peruánské.
Zdroj: Petra Schueller / Shutterstock.com

Květy mochyně peruánské jsou spíše nenápadné.
Zdroj: jopelka / Shutterstock.com

zrající plody mochyně peruánské
Zdroj: Shutterstock.com / konjaunt

mochyně perunánská (Physalis peruviaana)
Zdroj: Shutterstock.com / Neykor Chonrossainatee

Mochyně peruánská dozrává v srpnu a září
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Zralý plod mochyně peruánské.
Zdroj: Shawn Hempel / Shutterstock.com

Mochyně peruánská
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

zralé lody mochyně peruánské
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Plody mochyně mexické v kuchyni využijete podobně jako třeba rajčata
Zdroj: Shutterstock.com / Jessica Ruscello

Plody mochyně peruánské (Physalis peruviana) jsou jedlé.
Zdroj: Pirunpon / Shutterstock.com