iReceptar.cz
4/9
Pinterest
Facebook

Moštování přímo na zahradě: Co je k němu potřeba?

×
REKLAMA
Jablka nejprve důkladně umyjeme.

Jablka nejprve důkladně umyjeme.

Zdroj: Beekeepx / Shutterstock.com

Drtička a lis na jedné konstrukci

Drtička a lis na jedné konstrukci

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové

Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kovové hřeby drtičky

Kovové hřeby drtičky

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Nejlépe, když můžeme moštovat venku.

Nejlépe, když můžeme moštovat venku.

Zdroj: Marsan / Shutterstock.com

Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.

Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.

Zdroj: Thomas Oswald / Shutterstock.com

Lis na výrobu domácího jablečného moštu.

Lis na výrobu domácího jablečného moštu.

Zdroj: Thomas Oswald / Shutterstock.com

Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.

Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.

Zdroj: Drakonyashka / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Jablka nejprve důkladně umyjeme.
Drtička a lis na jedné konstrukci
Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové
Kovové hřeby drtičky
Nejlépe, když můžeme moštovat venku.
Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.
Lis na výrobu domácího jablečného moštu.
Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.
obrázek z archivu ireceptar.cz