Nakličování snadno a rychle: přírodní doplněk stravy pro chuť i zdraví

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Naklíčená semena ředkvičky
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

naklíčená řeřicha má pikantní chuť
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Naklíčené luštěniny obohatí saláty
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Naklíčená čočka
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Naklíčená cizrna
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

salát s rychle klíčícím mungem
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Klíčky zpestří salát, jsou chutné a nabité vitamíny
Zdroj: Shutterstock.com / iMarzi

Klíčky můžete nasypat téměř na jakékoli jídlo
Zdroj: Shutterstock. com / Alena Haurylik

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Salát s naklíčenými žitnými zrny
Zdroj: Shutterstock.com / ArtCookStudio

nakličovací miska
Zdroj: Shutterstock.com / Raffaella Galvani

nakličování na cedníku
Zdroj: Shutterstock.com / sonal shri

nakličovací láhev s hrachem
Zdroj: Shutterstock.com / Bildagentur Zoonar GmbH

nakličovací láhev
Zdroj: Shutterstock.com / Bildagentur Zoonar GmbH

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Pokrm obohacený naklíčenou čočkou a čerstvými bylinami
Zdroj: Shutterstock.com / Hirundo

Naklíčená řeřicha zpestří jídelníček
Zdroj: PosiNote/Shutterstock.com

Řeřichu můžeme rychlit na nakličovací misce
Zdroj: YoImages/Shutterstock.com

Konzumovat můžete i mladé naklíčené ředkvičky
Zdroj: Shutterstock.com / locrifa