Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Jak snadno oddělit žloutek od bílku – trik s PET lahví a další vychytávky

1 / 14
Zavřít galerii
  • close
    K naťuknutí vaječné skořápky skvěle poslouží tupá hrana nože.
    info
    Agave Studio / Shutterstock.com

    K naťuknutí vaječné skořápky skvěle poslouží tupá hrana nože.

  • close
    Skořápku uprostřed naťukneme a pak opatrně vejce rozdělíme.
    info
    Tatiana Foxy / Shutterstock.com

    Skořápku uprostřed naťukneme a pak opatrně vejce rozdělíme.

  • close
    Bílek od žloutku oddělíme i bez dalších pomůcek.
    info
    Dmitrii Pridannikov / Shutterstock.com

    Bílek od žloutku oddělíme i bez dalších pomůcek.

  • close
    Oddělovač bílku od žloutku má různé podoby.
    info
    Pravit Boonjang / Shutterstock.com

    Oddělovač bílku od žloutku má různé podoby.

  • close
    Vajíčko rozklepneme a žloutek oddělíme pomocí plastové lahve.
    info
    Levent Konuk / Shutterstock.com

    Vajíčko rozklepneme a žloutek oddělíme pomocí plastové lahve.

  • close
    Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.
    info
    Shutterstock.com

    Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.

  • close
    Na vyšlehání sněhu potřebujeme bílky bez příměsí žloutků.
    info
    pongsuk sapukdee / Shutterstock.com

    Na vyšlehání sněhu potřebujeme bílky bez příměsí žloutků.

  • close
    Oddělovač či odlučovač vaječného bílku.
    info
    OKcamera / Shutterstock.com

    Oddělovač či odlučovač vaječného bílku.

  • close
    Vajíčko opatrně rozklepneme.
    info
    iva / Shutterstock.com

    Vajíčko opatrně rozklepneme.

  • close
    Na oddělení bílku od žloutku se prodávají různé pomůcky.
    info
    Lanzelot / Shutterstock.com

    Na oddělení bílku od žloutku se prodávají různé pomůcky.

  • close
    Správně ušlehaný sníh vytvoří ostré špičky.
    info
    Olga Dubravina/Shutterstock.com

    Správně ušlehaný sníh vytvoří ostré špičky.

  • close
    Sníh musí být hutný, lesklý a hladký.
    info
    Natasha Breen/Shutterstock.com

    Sníh musí být hutný, lesklý a hladký.

  • close
    Mezi barvou žloutků mohou být výrazné rozdíly.
    info
    Onanong Thongnoum / Shutterstock.com

    Mezi barvou žloutků mohou být výrazné rozdíly.

  • close
    Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.
    info
    Onanong Thongnoum / Shutterstock.com

    Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.

K naťuknutí vaječné skořápky skvěle poslouží tupá hrana nože.
Skořápku uprostřed naťukneme a pak opatrně vejce rozdělíme.
Bílek od žloutku oddělíme i bez dalších pomůcek.
Oddělovač bílku od žloutku má různé podoby.
Vajíčko rozklepneme a žloutek oddělíme pomocí plastové lahve.
Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.
Na vyšlehání sněhu potřebujeme bílky bez příměsí žloutků.
Oddělovač či odlučovač vaječného bílku.
Vajíčko opatrně rozklepneme.
Na oddělení bílku od žloutku se prodávají různé pomůcky.
Správně ušlehaný sníh vytvoří ostré špičky.
Sníh musí být hutný, lesklý a hladký.
Mezi barvou žloutků mohou být výrazné rozdíly.
Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • K naťuknutí vaječné skořápky skvěle poslouží tupá hrana nože.
  • Skořápku uprostřed naťukneme a pak opatrně vejce rozdělíme.
  • Bílek od žloutku oddělíme i bez dalších pomůcek.
  • Oddělovač bílku od žloutku má různé podoby.
  • Vajíčko rozklepneme a žloutek oddělíme pomocí plastové lahve.
  • Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.
  • Na vyšlehání sněhu potřebujeme bílky bez příměsí žloutků.
  • Oddělovač či odlučovač vaječného bílku.
  • Vajíčko opatrně rozklepneme.
  • Na oddělení bílku od žloutku se prodávají různé pomůcky.
  • Správně ušlehaný sníh vytvoří ostré špičky.
  • Sníh musí být hutný, lesklý a hladký.
  • Mezi barvou žloutků mohou být výrazné rozdíly.
  • Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.