Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Panádlová polévka Rychlým šípům nechutnala. Zkuste italský či rakouský recept

1 / 8
Zavřít galerii
  • close
    Italská panada se šalvějí a parmazánem.
    info
    Kamila Procházková

    Italská panada se šalvějí a parmazánem.

  • close
    Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
    info
    Kamila Procházková

    Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.

  • close
    I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.
    info
    Pixabay

    I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.

  • close
    Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.
    info
    Petr Molka

    Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.

  • close
    Rakouská Panadelsuppe.
    info
    graphia / Shutterstock.com

    Rakouská Panadelsuppe.

  • close
    Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!
    info
    Petr Molka

    Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!

  • close
    Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!
    info
    Petr Molka

    Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!

  • close
    V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.
    info
    Elena Seiryk / Shutterstock.com

    V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.

Italská panada se šalvějí a parmazánem.
Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.
Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.
Rakouská Panadelsuppe.
Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!
Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!
V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • Italská panada se šalvějí a parmazánem.
  • Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
  • I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.
  • Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.
  • Rakouská Panadelsuppe.
  • Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!
  • Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!
  • V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.