iReceptar.cz
1/8
Pinterest
Facebook

Panádlová polévka Rychlým šípům nechutnala. Zkuste italský či rakouský recept

Italská panada se šalvějí a parmazánem.

Italská panada se šalvějí a parmazánem.

Zdroj: Kamila Procházková

Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.

Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.

Zdroj: Kamila Procházková

I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.

I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.

Zdroj: Kamila Procházková

Rakouská Panadelsuppe.

Rakouská Panadelsuppe.

Zdroj: graphia / Shutterstock.com

V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.

V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.

Zdroj: Elena Seiryk / Shutterstock.com

Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!

Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!

Zdroj: Petr Molka

Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!

Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!

Zdroj: Petr Molka

Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.

Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.

Zdroj: Petr Molka

Italská panada se šalvějí a parmazánem.
Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
I když se italská panada připravuje tradičně z bílého chleba, můžete ji vyzkoušet i s chlebem tmavým.
Rakouská Panadelsuppe.
V Čechách se místo bílého pečiva začal používat pro přípravu chlebové polévky spíše tmavý chléb.
Křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou – a přece jsem nejšťastnějším chlapcem: vždyť jsem viděl Rychlé šípy!
Darebáku! Za trest máš jen chlebovou polívku!
Chlebovou polívku nechvalně proslavily Rychlé šípy.