Panforte, italský vánoční dezert ze sušeného ovoce, medu a oříšků
×
REKLAMA

Panforte, italský vánoční dortík z ovocem a oříšky
Zdroj: Shutterstock.com / leonori

Příprava panforte, směs v doroté formě před pečením
Zdroj: Shutterstock.com / EasterBunny

Panforte můžeme obalit cukrem nebo kakaem, podle chuti
Zdroj: Shutterstock.com / Marco Zamperini

Pestrá směs sušeného ovoce
Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kandovaná kůra
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kandovaná dýně se hodí k mlsání i do pečiva
Zdroj: Konstantin Kopachinsky / Shutterstock.com

Kandované ovoce k Vánocům patří.
Zdroj: udra11/Shutterstock.com

Kandovaná kůra cedrátů a pomerančů.
Zdroj: Peter Hermes Furian / Shutterstock.com

na kandování používáme pouze chemicky neošetřené pomeranče
Zdroj: Archiv ireceptar.cz