iReceptar.cz
2/10
Pinterest
Facebook

Panforte, italský vánoční dezert ze sušeného ovoce, medu a oříšků

×
REKLAMA
Panforte, italský vánoční dortík z ovocem a oříšky

Panforte, italský vánoční dortík z ovocem a oříšky

Zdroj: Shutterstock.com / leonori

Příprava panforte, směs v doroté formě před pečením

Příprava panforte, směs v doroté formě před pečením

Zdroj: Shutterstock.com / EasterBunny

Panforte můžeme obalit cukrem nebo kakaem, podle chuti

Panforte můžeme obalit cukrem nebo kakaem, podle chuti

Zdroj: Shutterstock.com / Marco Zamperini

Pestrá směs sušeného ovoce

Pestrá směs sušeného ovoce

Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kandovaná kůra

Kandovaná kůra

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kandovaná dýně se hodí k mlsání i do pečiva

Kandovaná dýně se hodí k mlsání i do pečiva

Zdroj: Konstantin Kopachinsky / Shutterstock.com

Kandované ovoce k Vánocům patří.

Kandované ovoce k Vánocům patří.

Zdroj: udra11/Shutterstock.com

Kandovaná kůra cedrátů a pomerančů.

Kandovaná kůra cedrátů a pomerančů.

Zdroj: Peter Hermes Furian / Shutterstock.com

na kandování používáme pouze chemicky neošetřené pomeranče

na kandování používáme pouze chemicky neošetřené pomeranče

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Panforte, italský vánoční dortík z ovocem a oříšky
Příprava panforte, směs v doroté formě před pečením
Panforte můžeme obalit cukrem nebo kakaem, podle chuti
Pestrá směs sušeného ovoce
obrázek z archivu ireceptar.cz
Kandovaná kůra
Kandovaná dýně se hodí k mlsání i do pečiva
Kandované ovoce k Vánocům patří.
Kandovaná kůra cedrátů a pomerančů.
na kandování používáme pouze chemicky neošetřené pomeranče