iReceptar.cz
1/10
Pinterest
Facebook

Lahodné brambory pečené v troubě. Čím je přivedete k dokonalosti?

×
REKLAMA
Brambory pečeme rozpůlené a naříznuté do kříže, tak se rychleji propečou.

Brambory pečeme rozpůlené a naříznuté do kříže, tak se rychleji propečou.

Zdroj: Kamila Procházková

Syrové brambory rozkrájíme a rozložíme na plech. Podle chuti opepříme a přidáme trochu oleje.

Syrové brambory rozkrájíme a rozložíme na plech. Podle chuti opepříme a přidáme trochu oleje.

Zdroj: r.classen /Shutterstock.com

Brambory rozkrojíme a zapečeme s anglickou slaninou.

Brambory rozkrojíme a zapečeme s anglickou slaninou.

Zdroj: SCPRO / Shutterstock.com

Na pečené brambory můžeme použít i čerstvě lisovaný česnek.

Na pečené brambory můžeme použít i čerstvě lisovaný česnek.

Zdroj: 5PH / Shutterstock.com

Menší brambory pečeme vcelku, větší raději rozkrojíme.

Menší brambory pečeme vcelku, větší raději rozkrojíme.

Zdroj: Kojin / Shutterstock.com

Brambory upečené v troubě chutnají skvěle.

Brambory upečené v troubě chutnají skvěle.

Zdroj: r.classen / Shutterstock.com

Brambory můžeme péct společně s česnekem.

Brambory můžeme péct společně s česnekem.

Zdroj: Pavel Korotkov / Shutterstock.com

Malé nové brambory, zvané grenaille, milují hlavně Francouzi.

Malé nové brambory, zvané grenaille, milují hlavně Francouzi.

Zdroj: Pack-Shot / Shutterstock.com

Větší brambory nakrájíme na plátky a upečeme v troubě.

Větší brambory nakrájíme na plátky a upečeme v troubě.

Zdroj: Karl Allgaeuer / Shutterstock.com

Pečené brambory můžeme ochutit lístky rozmarýnu.

Pečené brambory můžeme ochutit lístky rozmarýnu.

Zdroj: Pinkyone / Shutterstock.com

Brambory pečeme rozpůlené a naříznuté do kříže, tak se rychleji propečou.
Syrové brambory rozkrájíme a rozložíme na plech. Podle chuti opepříme a přidáme trochu oleje.
Brambory rozkrojíme a zapečeme s anglickou slaninou.
Na pečené brambory můžeme použít i čerstvě lisovaný česnek.
Menší brambory pečeme vcelku, větší raději rozkrojíme.
Brambory upečené v troubě chutnají skvěle.
Brambory můžeme péct společně s česnekem.
Malé nové brambory, zvané grenaille, milují hlavně Francouzi.
Větší brambory nakrájíme na plátky a upečeme v troubě.
Pečené brambory můžeme ochutit lístky rozmarýnu.