Lahodné brambory pečené v troubě. Čím je přivedete k dokonalosti?

Brambory pečeme rozpůlené a naříznuté do kříže, tak se rychleji propečou.
Zdroj: Kamila Procházková

Syrové brambory rozkrájíme a rozložíme na plech. Podle chuti opepříme a přidáme trochu oleje.
Zdroj: r.classen /Shutterstock.com

Brambory rozkrojíme a zapečeme s anglickou slaninou.
Zdroj: SCPRO / Shutterstock.com

Na pečené brambory můžeme použít i čerstvě lisovaný česnek.
Zdroj: 5PH / Shutterstock.com

Menší brambory pečeme vcelku, větší raději rozkrojíme.
Zdroj: Kojin / Shutterstock.com

Brambory upečené v troubě chutnají skvěle.
Zdroj: r.classen / Shutterstock.com

Brambory můžeme péct společně s česnekem.
Zdroj: Pavel Korotkov / Shutterstock.com

Malé nové brambory, zvané grenaille, milují hlavně Francouzi.
Zdroj: Pack-Shot / Shutterstock.com

Větší brambory nakrájíme na plátky a upečeme v troubě.
Zdroj: Karl Allgaeuer / Shutterstock.com

Pečené brambory můžeme ochutit lístky rozmarýnu.
Zdroj: Pinkyone / Shutterstock.com