Pěstujeme a sklízíme červené zelí. Použijte trik při sklizni a zvyšte svou úrodu

rostoucí červené zelí
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Dušené červené zelí je vynikající příloha
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka
Zdroj: Jan Kopřiva

Zelí roste, hlávka se zavinuje
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné
Zdroj: Olga Bondarenko / Shutterstock.com

Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem
Zdroj: Shutterstock.com / olepeshkina

Červené zelí s octem změní barvu
Zdroj: Shutterstock.com / travellight

Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.
Zdroj: Take Photo / Shutterstock.com

červené a bílé zelí
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.
Zdroj: Shutterstock.com / margouillat photo

Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
Zdroj: neil langan / Shutterstock.com

Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.
Zdroj: Anna Hoychuk / Shutterstock.com