iReceptar.cz
4/13
Pinterest
Facebook

Pěstujeme a sklízíme červené zelí. Použijte trik při sklizni a zvyšte svou úrodu

×
REKLAMA
rostoucí červené zelí

rostoucí červené zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Dušené červené zelí je vynikající příloha

Dušené červené zelí je vynikající příloha

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka

rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka

Zdroj: Jan Kopřiva

Zelí roste, hlávka se zavinuje

Zelí roste, hlávka se zavinuje

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné

Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné

Zdroj: Olga Bondarenko / Shutterstock.com

Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem

Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem

Zdroj: Shutterstock.com / olepeshkina

Červené zelí s octem změní barvu

Červené zelí s octem změní barvu

Zdroj: Shutterstock.com / travellight

Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.

Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.

Zdroj: Take Photo / Shutterstock.com

červené a bílé zelí

červené a bílé zelí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.

Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.

Zdroj: Shutterstock.com / margouillat photo

Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé

Zdroj: neil langan / Shutterstock.com

Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.

Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.

Zdroj: Anna Hoychuk / Shutterstock.com

rostoucí červené zelí
Dušené červené zelí je vynikající příloha
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
rostoucí zelí se špičatou hlávkou, hlavatka
Zelí roste, hlávka se zavinuje
Zelí se špičatou hlávkou je křehké a lahodné
Červené dušené zelí můžete okořenit sušeným nebo čerstvým rozmarýnem
Červené zelí s octem změní barvu
Na podzim se sklízejí pevné hlávky zelí.
červené a bílé zelí
Vitaminy nabité červené zelí je skvělé i při hubnutí, podporuje trávení.
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
Za barvu vděčí červené zelí rostlinným pigmentům - antokyanům.