Dobroty podle malíře Moneta: plněná cibule a mandlový koláč

Monetova zahrada v Giverny.
Zdroj: Kamila Procházková

Monetův dům v zahradě v Giverny.
Zdroj: Kamila Procházková

kniha věnovaná kuchyni u Monetů v Giverny
Zdroj: Kamila Procházková

recept na Pain de Gênes
Zdroj: Kamila Procházková

recept na zapékané cibule
Zdroj: Kamila Procházková

nadívané cibule můžeme podávat teplé i studené
Zdroj: Kamila Procházková

zapékáme do zlatova
Zdroj: Kamila Procházková

cibule bohatě posypeme zbylým sýrem
Zdroj: Kamila Procházková

příprava nádivky
Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes si nejlépe vychutnáte v zahradě.
Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes se hodí ke kávě i čaji.
Zdroj: Kamila Procházková

Koláč můžeme ho ozdobit plátky mandlí.
Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes má mírně zkosené strany
Zdroj: Kamila Procházková

základ pro tento koláč musí být našlehaný
Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes - oblíbený dezert malíře Moneta.
Zdroj: Kamila Procházková