Dobroty podle malíře Moneta: plněná cibule a mandlový koláč
-
closeinfoKamila Procházková
Monetova zahrada v Giverny.
-
closeinfoKamila Procházková
Monetův dům v zahradě v Giverny.
-
closeinfoKamila Procházková
příprava nádivky
-
closeinfoKamila Procházková
cibule bohatě posypeme zbylým sýrem
-
closeinfoKamila Procházková
zapékáme do zlatova
-
closeinfoKamila Procházková
nadívané cibule můžeme podávat teplé i studené
-
closeinfoKamila Procházková
základ pro tento koláč musí být našlehaný
-
closeinfoKamila Procházková
Pain de Gênes si nejlépe vychutnáte v zahradě.
-
closeinfoKamila Procházková
Pain de Gênes se hodí ke kávě i čaji.
-
closeinfoKamila Procházková
Koláč můžeme ho ozdobit plátky mandlí.
-
closeinfoKamila Procházková
Pain de Gênes má mírně zkosené strany
-
closeinfoKamila Procházková
Pain de Gênes - oblíbený dezert malíře Moneta.
-
closeinfoKamila Procházková
recept na zapékané cibule
-
closeinfoKamila Procházková
recept na Pain de Gênes
-
closeinfoKamila Procházková
kniha věnovaná kuchyni u Monetů v Giverny