iReceptar.cz
7/15
Pinterest
Facebook

Dobroty podle malíře Moneta: plněná cibule a mandlový koláč

×
REKLAMA
Monetova zahrada v Giverny.

Monetova zahrada v Giverny.

Zdroj: Kamila Procházková

Monetův dům v zahradě v Giverny.

Monetův dům v zahradě v Giverny.

Zdroj: Kamila Procházková

příprava nádivky

příprava nádivky

Zdroj: Kamila Procházková

cibule bohatě posypeme zbylým sýrem

cibule bohatě posypeme zbylým sýrem

Zdroj: Kamila Procházková

zapékáme do zlatova

zapékáme do zlatova

Zdroj: Kamila Procházková

nadívané cibule můžeme podávat teplé i studené

nadívané cibule můžeme podávat teplé i studené

Zdroj: Kamila Procházková

základ pro tento koláč musí být našlehaný

základ pro tento koláč musí být našlehaný

Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes si nejlépe vychutnáte v zahradě.

Pain de Gênes si nejlépe vychutnáte v zahradě.

Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes se hodí ke kávě i čaji.

Pain de Gênes se hodí ke kávě i čaji.

Zdroj: Kamila Procházková

Koláč můžeme ho ozdobit plátky mandlí.

Koláč můžeme ho ozdobit plátky mandlí.

Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes má mírně zkosené strany

Pain de Gênes má mírně zkosené strany

Zdroj: Kamila Procházková

Pain de Gênes - oblíbený dezert malíře Moneta.

Pain de Gênes - oblíbený dezert malíře Moneta.

Zdroj: Kamila Procházková

recept na zapékané cibule

recept na zapékané cibule

Zdroj: Kamila Procházková

recept na Pain de Gênes

recept na Pain de Gênes

Zdroj: Kamila Procházková

kniha věnovaná kuchyni u Monetů v Giverny

kniha věnovaná kuchyni u Monetů v Giverny

Zdroj: Kamila Procházková

Monetova zahrada v Giverny.
Monetův dům v zahradě v Giverny.
příprava nádivky
cibule bohatě posypeme zbylým sýrem
zapékáme do zlatova
nadívané cibule můžeme podávat teplé i studené
základ pro tento koláč musí být našlehaný
Pain de Gênes si nejlépe vychutnáte v zahradě.
Pain de Gênes se hodí ke kávě i čaji.
Koláč můžeme ho ozdobit plátky mandlí.
Pain de Gênes má mírně zkosené strany
Pain de Gênes - oblíbený dezert malíře Moneta.
recept na zapékané cibule
recept na Pain de Gênes
kniha věnovaná kuchyni u Monetů v Giverny