iReceptar.cz
4/7
Pinterest
Facebook

Přepouštěné máslo: Vyrobte si ho jednoduše sami. Je chutné a vhodné pro alergiky

×
REKLAMA
Přepuštěné máslo před ztuhnutím.

Přepuštěné máslo před ztuhnutím.

Zdroj: StockImageFactory.com / Shutterstock.com

Sražené bílkoviny z povrchu rozpuštěného másla průběžně odstraňujeme.

Sražené bílkoviny z povrchu rozpuštěného másla průběžně odstraňujeme.

Zdroj: vm2002 / Shutterstock.com

Hotové přepuštěné máslo.

Hotové přepuštěné máslo.

Zdroj: StockImageFactory.com / Shutterstock.com

Ghee

Ghee

Zdroj: rodrigobark / Shutterstock.com

Indické dahi.

Indické dahi.

Zdroj: mirzamlk / Shutterstock.com

Čerstvé máslo.

Čerstvé máslo.

Zdroj: margouillat photo / Shutterstock.com

Přepouštění másla.

Přepouštění másla.

Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Přepuštěné máslo před ztuhnutím.
Sražené bílkoviny z povrchu rozpuštěného másla průběžně odstraňujeme.
Hotové přepuštěné máslo.
Ghee
Indické dahi.
Čerstvé máslo.
Přepouštění másla.