Přírodní antibiotika v běžných potravinách: Fungují skvěle, když neuděláte chybu
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Plody hřebíčkovce
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Plody hřebíčkovce
-
closeinfoShutterstock.com / Elena Schweitzer
Zázvor sušený i čerstvý
-
closeinfoShutterstock.com / Elena Schweitzer
Zázvor sušený i čerstvý
-
closeinfoLiga Cerina / Shutterstock.com
Manukový med pochází z balmínu košťatého (Leptospermum scoparium).
-
closeinfoLiga Cerina / Shutterstock.com
Manukový med pochází z balmínu košťatého (Leptospermum scoparium).
-
closeinfoShutterstock.com / KMNPhoto
Česnek kombinujte i s dalšími osvědčenými přírodními prostředky
-
closeinfoShutterstock.com / KMNPhoto
Česnek kombinujte i s dalšími osvědčenými přírodními prostředky
-
closeinfoPiotr Wytrazek / Shutterstock.com
Šťáva z cibule je výtečná i proti nachlazení.
-
closeinfoPiotr Wytrazek / Shutterstock.com
Šťáva z cibule je výtečná i proti nachlazení.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
V kuchyni i v péči o zdraví najde uplatnění celá i mletá skořice
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
V kuchyni i v péči o zdraví najde uplatnění celá i mletá skořice
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Ze skořice a zázvoru připravíte výtečný a zdravý nálev
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Ze skořice a zázvoru připravíte výtečný a zdravý nálev
-
closeinfoShutterstock.com / Stas Walenga
Mletá skořice
-
closeinfoShutterstock.com / Stas Walenga
Mletá skořice
-
closeinfoShutterstock.com / Crystal Kirk
Skořicový čaj je voňavý, chutný i léčivý
-
closeinfoShutterstock.com / Crystal Kirk
Skořicový čaj je voňavý, chutný i léčivý
-
closeinfoLiudmyla Yaremenko / Shutterstock.com
Plody šípku le kombinovat se skořicí, zázvorem i badyánem
-
closeinfoLiudmyla Yaremenko / Shutterstock.com
Plody šípku le kombinovat se skořicí, zázvorem i badyánem
-
closeinfoShutterstock.com / Gayvoronskaya_Yana
Hřebíčková tinktura je velmi silný přírodní léčivý prostředek
-
closeinfoShutterstock.com / Gayvoronskaya_Yana
Hřebíčková tinktura je velmi silný přírodní léčivý prostředek
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Hřebíček je silně aromatické koření a zároveň vynikající přírodní lék.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Hřebíček je silně aromatické koření a zároveň vynikající přírodní lék.
-
closeinfoPIXbank CZ / Shutterstock.com
Kořen křene - nakrájený a nastrouhaný.
-
closeinfoPIXbank CZ / Shutterstock.com
Kořen křene - nakrájený a nastrouhaný.
-
closeinfoJPC-PROD / Shutterstock.com
Mateří kašička se často míchá s medem
-
closeinfoJPC-PROD / Shutterstock.com
Mateří kašička se často míchá s medem
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Med za lék považovali již naši předkové, moderní studie jim dávají za pravdu
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Med za lék považovali již naši předkové, moderní studie jim dávají za pravdu
-
closeinfografvision / Shutterstock.com
Včelí produkty
-
closeinfografvision / Shutterstock.com
Včelí produkty
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Světlý květový med je snáze stravitelný
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Světlý květový med je snáze stravitelný
-
closeinfoMillaF / Shutterstock.com
Bylinkový čaj můžeme osladit medem.
-
closeinfoMillaF / Shutterstock.com
Bylinkový čaj můžeme osladit medem.
-
closeinfoGANNA MARTYSHEVA / Shutterstock.com
Teplý bylinkový čaj a med, příjemná pomoc při nachlazení
-
closeinfoGANNA MARTYSHEVA / Shutterstock.com
Teplý bylinkový čaj a med, příjemná pomoc při nachlazení
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
čaj s citrónem a zázvorem
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
čaj s citrónem a zázvorem
-
closeinfoShutterstock.com / Teim
Kousky zázvoru můžete zalít horkou vodou, nebo rovnou žvýkat
-
closeinfoShutterstock.com / Teim
Kousky zázvoru můžete zalít horkou vodou, nebo rovnou žvýkat
-
closeinfoShutterstock.com / GreenArt
Čaj ze zázvoru pomůže už při prvních známkách nachlazení.
-
closeinfoShutterstock.com / GreenArt
Čaj ze zázvoru pomůže už při prvních známkách nachlazení.
-
closeinfoPalplaner / Shutterstock.com
Nálev či macerát připravíte z mraženého i sušeného rakytníku. Přidat můžete citronovou trávu, zázvor...
-
closeinfoPalplaner / Shutterstock.com
Nálev či macerát připravíte z mraženého i sušeného rakytníku. Přidat můžete citronovou trávu, zázvor...
-
closeinfoAfrica Studio / Shutterstock.com
Šálek zeleného čaje s medem a skořicí.
-
closeinfoAfrica Studio / Shutterstock.com
Šálek zeleného čaje s medem a skořicí.
-
closeinfoShutterstock.com / mnimage
Černý česnek
-
closeinfoShutterstock.com / mnimage
Černý česnek
-
closeinfoShutterstock.com / Yeung Man Chun
Černý česnek
-
closeinfoShutterstock.com / Yeung Man Chun
Černý česnek
-
closeinfoShutterstock.com / photosimysia
Česnek léčí i chutná
-
closeinfoShutterstock.com / photosimysia
Česnek léčí i chutná
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoCostea Andrea M / Shutterstock.com
Třapatka nebo také rudbekie (Echinacea).
-
closeinfoCostea Andrea M / Shutterstock.com
Třapatka nebo také rudbekie (Echinacea).
-
closeinfopatchii / Shutterstock.com
Z cibulových slupek můžeme připravit léčivý odvar nebo tinkuturu.
-
closeinfopatchii / Shutterstock.com
Z cibulových slupek můžeme připravit léčivý odvar nebo tinkuturu.
-
closeinfoPiotr Wytrazek / Shutterstock.com
Lisování šťávy z cibule s pomocí lisu na česnek je velmi zdlouhavé.
-
closeinfoPiotr Wytrazek / Shutterstock.com
Lisování šťávy z cibule s pomocí lisu na česnek je velmi zdlouhavé.
-
closeinfoShutterstock.com / Chamille White
Z borůvek se vyrábějí léčivé tinktury
-
closeinfoShutterstock.com / Chamille White
Z borůvek se vyrábějí léčivé tinktury
-
closeinfoAuhustsinovich / Shutterstock.com
Propolisová tinktura je vynikající na drobná poranění a kožní problémy
-
closeinfoAuhustsinovich / Shutterstock.com
Propolisová tinktura je vynikající na drobná poranění a kožní problémy