Chuť čokolády hodně závisí na surovinách, z které nápoj připravíme.
Správný postup je nejprve zahřívat mléko.
šlehačku nedávejte přímo do šálku s čokoládou, ale raději ji servírujte samostatně.
Horká čokoláda vám prokazatelně zlepší náladu.
Do bílé horké čokolády zkuste přimíchat i kokosové mléko.
čokoládu můžete ochutit i kousky pomerančové kůry
horká čokoláda patří k oblíbeným nápojům především ve Španělsku
Karamelovou horkou čokoládu můžete ozdobit šlehačkou a karamelkou.
Na lískooříškovou čokoládu potřebujete jen pár surovin.
S dekorací horké čokolády se dá vyhrát.
Zkuste netradiční bílou horkou čokoládu.
Ozdobit bílou čokoládu můžete dle libosti.
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.