Domácí rohlíky i housky jako od pekaře: Dokonalé těsto i fotonávod tvarování
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Nakynuté těsto na rohlíky
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Těsto vyklopte na pracovní plochu
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Odvažte si kousky o váze 80 g
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Z levého konce vytvořte očko
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Očkem provlékněte pravý konec
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Přehněte očko směrem nahoru
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Z očka vytvořte osmičku
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Houska je téměř hotová
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Provlékněte zbytek těsta
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Oba konce zahněte dospodu housky
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Hotové houstičky nechte na plechu ještě asi 20 minut kynout
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Těsto si připravte na pracovní plochu
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Rozválejte do kruhu
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Kruh rozdělte na čtyři stejné části
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Zahněte cípy dovnitř
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Rolujte rohlík
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Srolovaný rohlík
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Rohlík zahněte
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Upravte konce rohlíku
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Rohlíky nNechte na plechu nakynout ještě asi 20 minut
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Potřete vodou a posypejte
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Potřete vodou a posypejte
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Houstičky z jednoho pramene
-
closeinfoVeronika Zámečníková
Rohlíky jako od pekaře























