Recept na pravé a nejlepší tiramisu

Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.
Zdroj: Shutterstock.com / Petrovich Nataliya

Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.
Zdroj: A. Aleksandravicius/Shutterstock.com

Tiramisu můžete připravit také do skleniček.
Zdroj: nelea33 / Shutterstock.com

V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.
Zdroj: HelloRF Zcool/Shutterstock.com

Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.
Zdroj: Irina Timokhina/Shutterstock.com

Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.
Zdroj: Anna_Pustynnikova / Shutterstock.com

Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.
Zdroj: V_L/Shutterstock.com

Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.
Zdroj: Kateryna Ovcharenko/Shutterstock.com

Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.
Zdroj: Shutterstock.com / RossHelen

Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.
Zdroj: Sokor Space/Shutterstock.com

Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.
Zdroj: Ioan Florin Cnejevici/Shutterstock.com

Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.
Zdroj: VICUSCHKA/Shutterstock.com

Tiramisu, klasický italský dezert.
Zdroj: NADKI / Shutterstock.com

Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.
Zdroj: Shutterstock.com / RossHelen

Tiramisu v podobě dortu.
Zdroj: GoSlow / Shutterstock.com