iReceptar.cz
1/15
Pinterest
Facebook

Recept na pravé a nejlepší tiramisu

×
REKLAMA
Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.

Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.

Zdroj: Shutterstock.com / Petrovich Nataliya

Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.

Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.

Zdroj: A. Aleksandravicius/Shutterstock.com

Tiramisu můžete připravit také do skleniček.

Tiramisu můžete připravit také do skleniček.

Zdroj: nelea33 / Shutterstock.com

V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.

V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.

Zdroj: HelloRF Zcool/Shutterstock.com

Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.

Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.

Zdroj: Irina Timokhina/Shutterstock.com

Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.

Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.

Zdroj: Anna_Pustynnikova / Shutterstock.com

Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.

Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.

Zdroj: V_L/Shutterstock.com

Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.

Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.

Zdroj: Kateryna Ovcharenko/Shutterstock.com

Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.

Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.

Zdroj: Shutterstock.com / RossHelen

Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.

Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.

Zdroj: Sokor Space/Shutterstock.com

Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.

Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.

Zdroj: Ioan Florin Cnejevici/Shutterstock.com

Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.

Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.

Zdroj: VICUSCHKA/Shutterstock.com

Tiramisu, klasický italský dezert.

Tiramisu, klasický italský dezert.

Zdroj: NADKI / Shutterstock.com

Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.

Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.

Zdroj: Shutterstock.com / RossHelen

Tiramisu v podobě dortu.

Tiramisu v podobě dortu.

Zdroj: GoSlow / Shutterstock.com

Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.
Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.
Tiramisu můžete připravit také do skleniček.
V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.
Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.
Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.
Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.
Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.
Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.
Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.
Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.
Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.
Tiramisu, klasický italský dezert.
Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.
Tiramisu v podobě dortu.