Jak rozmrazit maso aby neztratilo chuť? Většina lidí dělá stejnou chybu
-
closeinfoFotoCuisinette / Shutterstock.com
Před zmražením maso naporcujeme a zabalíme nejlépe za pomoci vakuovacího přístroje.
-
closeinfoPraisaeng / Shutterstock.com
Ke zmražení masa používáme vždy jen k tomu určené obaly.
-
closeinfoFevziie / Shutterstock.com
Maso bychom neměli mrazit v příliš velkých kusech.
-
closeinfoGeorgy Dzyura / Shutterstock.com
Pro kvalitní skladování zmrazených potravin by mělo být pravidelné odmražování přístroje.
-
closeinfoKorneeva Kristina / Shutterstock.com
Rozmrazování masa v hrnci s vodou.
-
closeinfoFeng Yu / Shutterstock.com
Mikrovlnná trouba, praktický pomocník v moderní kuchyni.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
mraznička
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
mražené hovězí stejky
-
closeinfoZyn Chakrapong / Shutterstock.com
Mikrovlnná trouba neslouží jen pro ohřev potravin
-
closeinfoShutterstock.com / ffolas
Mražené rybí filé
-
closeinfoNatalia Lisovskaya / Shutterstock.com
Pozor na balené maso, zvláště na to ve slevách.
-
closeinfoAndrey Armyagov / Shutterstock.com
Při úklidu chladničky zkontrolujeme zda v ní nejsou prošlé potraviny.
-
closeinfostockfour / Shutterstock.com
Před nákupem si nechejte maso ukázat mimo vystavenou mrazicí plochu.