iReceptar.cz
4/8
Pinterest
Facebook

Nové brambory do salátu, pečené nebo na pizze

Rané brambory se nemusí loupat.

Rané brambory se nemusí loupat.

Zdroj: Autor: JIANG HONGYAN / Shutterstock.com

Bramborová spirála je skvělé jídlo na večírek.

Bramborová spirála je skvělé jídlo na večírek.

Zdroj: Autor: Mesum Zaidi / Shutterstock.com

Rané brambory jsou upečené rychleji.

Rané brambory jsou upečené rychleji.

Zdroj: Autor: Viktoria Hodos / Shutterstock.com

Vyzkoušejte upéct pizzu s plátky brambor.

Vyzkoušejte upéct pizzu s plátky brambor.

Zdroj: Autor: Jyothi Rajesh / Shutterstock.com

Bramborový salát může být i svěží.

Bramborový salát může být i svěží.

Zdroj: Autor: sarsmis / Shutterstock.com

Bramoborové spirály jsou jednoduché na výrobu.

Bramoborové spirály jsou jednoduché na výrobu.

Zdroj: Autor: Rimma Bondarenko / Shutterstock.com

Pod brambory vždy dejte smetanu.

Pod brambory vždy dejte smetanu.

Zdroj: Autor: Dale Berman / Shutterstock.com

Nové brambory poznáte i podle jemné slupky.

Nové brambory poznáte i podle jemné slupky.

Zdroj: Moving Moment / Shutterstock.com

Rané brambory se nemusí loupat.
Bramborová spirála je skvělé jídlo na večírek.
Rané brambory jsou upečené rychleji.
Vyzkoušejte upéct pizzu s plátky brambor.
Bramborový salát může být i svěží.
Bramoborové spirály jsou jednoduché na výrobu.
Pod brambory vždy dejte smetanu.
Nové brambory poznáte i podle jemné slupky.