Jak zamrazit vejce a další dlouhodobé způsoby uchování vajec dle našich babiček
×
REKLAMA

Vejce se sytě zbarvenými žloutky nemusí pocházet vždy z farmářského chovu.
Zdroj: itaci / Shutterstock.com

Rozdílné zbarvení vaječných žloutků je patrné i po uvaření.
Zdroj: Sasha Samardzija / Shutterstock.com

Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.
Zdroj: Shutterstock.com

správně uvařené vejce
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

vejce na hniličku, ideální snídaně
Zdroj: Shutterstock.com / Olga Miltsova

labužnické ztracené vejce
Zdroj: Shutterstock.com / FullFrame Lab

Vařené vejce je klasika
Zdroj: Shutterstock.com / Amarita

Naložením prodloužíme vařeným vejcím životnost.
Zdroj: Kamila Procházková / Foto

Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.
Zdroj: Onanong Thongnoum / Shutterstock.com