iReceptar.cz
4/9
Pinterest
Facebook

Jak zamrazit vejce a další dlouhodobé způsoby uchování vajec dle našich babiček

×
REKLAMA
Vejce se sytě zbarvenými žloutky nemusí pocházet vždy z farmářského chovu.

Vejce se sytě zbarvenými žloutky nemusí pocházet vždy z farmářského chovu.

Zdroj: itaci / Shutterstock.com

Rozdílné zbarvení vaječných žloutků je patrné i po uvaření.

Rozdílné zbarvení vaječných žloutků je patrné i po uvaření.

Zdroj: Sasha Samardzija / Shutterstock.com

Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.

Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.

Zdroj: Shutterstock.com

správně uvařené vejce

správně uvařené vejce

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

vejce na hniličku, ideální snídaně

vejce na hniličku, ideální snídaně

Zdroj: Shutterstock.com / Olga Miltsova

labužnické ztracené vejce

labužnické ztracené vejce

Zdroj: Shutterstock.com / FullFrame Lab

Vařené vejce je klasika

Vařené vejce je klasika

Zdroj: Shutterstock.com / Amarita

Naložením prodloužíme vařeným vejcím životnost.

Naložením prodloužíme vařeným vejcím životnost.

Zdroj: Kamila Procházková / Foto

Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.

Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.

Zdroj: Onanong Thongnoum / Shutterstock.com

Vejce se sytě zbarvenými žloutky nemusí pocházet vždy z farmářského chovu.
Rozdílné zbarvení vaječných žloutků je patrné i po uvaření.
Vaječné žloutky opatrně oddělíme od bílků.
správně uvařené vejce
vejce na hniličku, ideální snídaně
labužnické ztracené vejce
Vařené vejce je klasika
Naložením prodloužíme vařeným vejcím životnost.
Sytost zbarvení žloutků ovlivňuje složení potravy drůbeže.